STÅLPLADER

Whisky ApS fremstiller trapezprofil DSP 20, der er et enkelt og velkendt tag- og facadeprofil.

Profilerne giver optimal udnyttelse af basismateriale og dermed et godt valg, når økonomien i bygeriet spiller ind.

DSP 20 har i mange år været den foretrukne plade indenfor landbrugsbyggeri, hvor der stilles moderate krav til spændvidde.

Profilet bruges også indenfor industri og institutionsbyggeri.

Tilpasning af stålpladen?

Man kan tilpasse en stålplade med almindeligt håndværktøj: Nibblemaskine, Pladesaks, Stiksav med klinge til metal. Man må ALDRIG bruge en vinkelsliber eller en rundsav med skæreskive. Problemet med vinkelsliber og skæreskive er at de kan ødelægge pladens galvanisering og belægning.

Larmer ståltag?

Nej, ståltag larmer ikke. Det er en skrøne, der stammer fra den gang, hvor man satte stålplader fast med søm. I dag monteres stålplader med skruer der forsynet med en tætningsskive. Ud over at skiven sætter sig fast i pladens overflade, så vil den også sikre at bevægelser i pladerne går over i skruerne. Derved fjernes støj generne. Du oplever derfor ingen problemer med støj på en normalt isoleret bygning. Der kan dog være situationer hvor stålpladen under varmepåvirkning udvider sig, hvilket kan føre til knald, når pladen slår sig.

Fakta

DSP 20 er et enkelt og kendt tag- og facadeprofil. Profilet giver optimal udnyttelse af basismaterialet og dermed et godt valg, når økonomien i byggeriet spiller ind.

DSP 20 har i mange år været den foretrukne plade indenfor landbrugsbyggeri, hvor der stilles moderate krav til spændvidde. Profilet bruges også indenfor industri og institutionsbyggeri.

Tykkelse stål: 0,4/0,5/0,6/0,75 mm.
Belægningstype stål: Galv/Poly/Plastisol/Kobber/Alu/Nova
Perforering: Ja

FARVER

Herunder kan du se en række farveeksempler på tagfarver. Du skal være opmærksom på at farven er vejledende. For yderlige informationer kontakt os

SORT RAL 9005

HVID RAL 9010

RØDSTEN RAL 8004

VIN RØD RAL 3009

BRUN RAL 8017

SV. RØD RAL 3013

BLÅ RAL  5001

GUL RAL 1002

SANDGUL RAL 1015

LYSBLÅ RAL 5024

SILVER RAL 9006

GRØN RAL 6003

GRØN RAL 6020

LYS GRÅ RAL 7035

MØRKGRÅ RAL 7024

whisky aps
whisky aps